Medewerkers aan het woord – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

Medewerkers aan het woord

Waarom ben je bij Van Kooten gaan werken?

Kadir Sen: Het werk is afwisselend waardoor ik me niet snel verveel. Daarnaast is het contact tussen de collega’s onderling erg goed!

Martijn Tiekink: Rijdend langs het pand trok een vacature spandoek destijds mijn aandacht. Ik ben hier nu alweer een aantal jaar werkzaam en blij dat ik de beslissing heb genomen om hier aan de slag te gaan. Afwisselende werkzaamheden, leuke behulpzame collega’s en een gezellig bedrijf. Je krijg hier de kans om jezelf te ontwikkelen.

Patrick Dragt: Mijn werkdag is iedere dag anders: altijd veel afwisseling met nieuwe uitdagingen. Ik wissel kantoorwerk graag af met een bezoek buiten de deur. Bij Van Kooten krijg ik de kans om naast mijn bureauwerkzaamheden op pad te gaan. Ik probeer altijd nog veel bij te leren van collega’s. Bijvoorbeeld van de monteur op locatie en de bijbehorende technische aspecten van het vak. Het leuke aan Van Kooten is dat het een positief en stimulerend bedrijf is waar ideeën actief worden opgepakt.

Scroll naar boven