Medewerkers aan het woord – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

Medewerkers aan het woord

Veel ruimte om door te ontwikkelen

“Ik ga elke dag met een glimlach naar mijn werk. Ze hebben erg goed met mij meegedacht over een studieschuld die ik had bij mijn vorige werkgever. Daar ben ik Van Kooten dankbaar voor. Er is ook veel ruimte om door te ontwikkelen hier, zo ben ik nu aan het leren voor eerste monteur Elektra.”

Jeffrey van het Groenewoud, Mutatie monteur

Dat vliegen we samen aan

“Rijdend langs het pand trok een vacature spandoek destijds mijn aandacht. Ik ben hier nu alweer een aantal jaar werkzaam en ik ben blij dat ik de beslissing heb genomen om hier aan de slag te gaan. De collega’s zijn erg gezellig en behulpzaam. Het wisselen van een storingsdienst is geen probleem, dat vliegen we samen aan. Wat ik verder als prettig ervaar, is dat het werk veelal binnen Almelo valt en ik dus niet veel kilometers hoef te rijden. De uitjes zijn ook altijd goed, zo gaan we binnenkort een weekend naar Leiden en mogen de partners mee. Dat wordt super geregeld.”

Martijn Tiekink, Servicemonteur

Ideeën worden actief opgepakt

“Mijn werkdag is iedere dag anders: altijd veel afwisseling met nieuwe uitdagingen. Ik wissel kantoorwerk graag af met een bezoek buiten de deur. Bij Van Kooten krijg ik de kans om naast mijn bureauwerkzaamheden op pad te gaan. Ik probeer altijd nog veel bij te leren van collega’s. Bijvoorbeeld van de monteur op locatie en de bijbehorende technische aspecten van het vak. Het leuke aan Van Kooten is dat het een positief en stimulerend bedrijf is waar ideeën actief worden opgepakt.”

Patrick Dragt, Teamleider & Technische Coördinator

Afwisselend werk

"Het werk is afwisselend waardoor ik me niet snel verveel. Daarnaast is het contact tussen de collega’s onderling erg goed!"

Kadir Sen, Servicemonteur

Scroll naar boven